Υπηρεσίες


Οι Υπηρεσίες μας


Relax

Χαλάρωση

Μασάζ or Μαλάξεις είναι ίσως μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές παραδόσεις. Πολλοί αρχαίοι λαοί – όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι και οι Ινδοί – ήταν πεπεισμένοι για τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ και το χρησιμοποίησαν για να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες.  Πρόκειται για μια μορφή χειρωνακτικής θεραπείας που περιλαμβάνει τη συγκράτηση, τη μετακίνηση και την άσκηση πίεσης στους μύες, τους τένοντες, τους συνδέσμους και την περιτονία.

Εδώ στη Σέριφο σας προτείνουμε αυτά τα 7 είδη μασάζ, που θα ηρεμήσουν και θα ισορροπήσουν το σώμα σας, το μυαλό σας και την ψυχή σας.


Υπηρεσίες Vip

Πρόκειται για πρόγραμμα διακοπών που ο πελάτης μπορεί να οργανώσει για να ικανοποιήσει τις δικές του επιθυμίες. Ο πελάτης μπορεί να ταξιδέψει στη Σέριφο σε εγκεκριμένο ελικόπτερο από το αεροδρόμιο της άφιξής του στην Ελλάδα, ενώ όλες οι μεταφορές στο νησί θα πραγματοποιηθούν με τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς της εταιρείας μας. Η διαμονή θα γίνει στα καλύτερα ξενοδοχεία και παραδοσιακά σπίτια. Επίσης, αν θέλετε ένα σκάφος 15 μέτρων υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση στο νησί, ενώ μπορούμε να οργανώσουμε εκδρομές στα κοντινά νησιά.

Vip Services


Activities


Δραστηριότητες

Καταδύσεις, ιδίως υποβρύχιοι θησαυροί, πεζοπορία στα μοναδικά μονοπάτια γύρω από το νησί και διάφορα παιχνίδια με νερό είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στο νησί. Αυτά και πολλοί άλλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες στη Σέριφο.Αυτό που λένε οι επισκέπτες μας:

Outstanding! Great value for money.

Mai

These apartments are incredibly good value in a superb location 50m from beach and restaurants but still very quite.

Susan

Beautiful island, really good people. Very nice and helpful people!

Stuart

Excellent location just seconds from the harbour and restaurants, but quiet. Owners were very helpful and even gave us a free lift to a beach where it was less windy on the first day. Clean and comfortable.

Rachel

The room was very nice and clean. The owner too eloquent. Overall we were very happy with everything and we will definitely come back again.

Agneskrik