Χαλάρωση στην Σέριφο Μασάζ


Το MALAXIS είναι η ελληνική λέξη για μασάζ

Η απόλυτη χαλάρωση στην Σέριφο με 7 είδη μασάζ

Μασάζor Μαλάξιςείναι ίσως μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές παραδόσεις. Πολλοί αρχαίοι λαοί – όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι και οι Ινδοί – ήταν πεπεισμένοι για τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ και το χρησιμοποίησαν για να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες.  Πρόκειται για μια μορφή χειρωνακτικής θεραπείας που περιλαμβάνει τη συγκράτηση, τη μετακίνηση και την άσκηση πίεσης στους μύες, τους τένοντες, τους συνδέσμους και την περιτονία.

Εδώ στη Σέριφο σας προτείνουμε αυτά τα 7 είδη μασάζ, που θα ηρεμήσουν και θα ισορροπήσουν το σώμα σας, το μυαλό σας και την ψυχή σας.


ΜΑΣΑΖ RELAX

Ένα από τα άμεσα οφέλη του χαλαρωτικού μασάζ είναι ότι θα έχετε μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης που θα ηρεμεί τις αισθήσεις σας. Το σώμα σας θα είναι ελαφρύτερο και χαλαρότερο. Τα οφέλη αυτής της συνεδρίας μασάζ περιλαμβάνουν τη διέγερση του λεμφικού συστήματος, βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος, βελτιώνουν την αποκατάσταση των μαλακών ιστών και φυσικά χαλαρώνουν

60 λεπτά

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ

Αυτό το μασάζ είναι ένας συνδυασμός τεχνικών. Επιλέξτε αυτό το μοναδικό μασάζ για να “ανοίξετε” το σώμα σας, να βελτιώσετε την ενέργειά σας και να απελευθερώσετε το μυαλό σας Τα αιθέρια έλαια από επιλεγμένα άνθη και φυτά σε όλη την Ελλάδα προστίθενται για να δώσουν στο λάδι μασάζ ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Τα οφέλη της συνεδρίας αρωματοθεραπείας είναι η χαλάρωση,  μειώνουν το άγχος, διεγείρουν την κατάθλιψη των λεμφικών και μειώνουν την ένταση των μυών.

60 λεπτά


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές μασάζ για τη θεραπεία ορισμένων διαταραχών, όπως αϋπνία, χρόνιους πόνους σε πλάτη και αυχένα καθώς και στη οσφυική μοίρα, που μπορεί να συνοδεύονται από άγχος στρές και πίεση. Αυτή η τεχνική έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη χαλάρωση και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, τη βελτίωση και αποκατάσταση των τραυματισμών μαλακών ιστών, την αυξημένη νοητική εγρήγορση κα.. Το θεραπευτικό μασάζ θα σας βοηθήσει επίσης να αποκαταστήσετε την υγεία σας και τη λειτουργία του σώματος σας

60 λεπτά
30 λεπτά

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Θεωρείται από πολλούς ως το πιο προηγμένο σύστημα θεραπείας μασάζ. Σε μια ολιστική συνεδρία μασάζ εφαρμόζεται συνδυασμός διαφόρων τεχνικών μασάζ. Σουηδική, λεμφική, αθλητική, εν τω βάθη μάλαξη κτλ Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας θεραπείας θα μπορούσαν να είναι αμέτρητα αφού μια ολιστική θεραπεία μασάζ επηρεάζει άμεσα το νευρικό σύστημα ενώ βελτιώνεται το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, ένα ολιστικό μασάζ αναμένεται να σας καταπραύνει από το άγχος και το στρες ή ακόμα και να σας ανακουφίσει από πονοκεφάλους και ημικρανία. Η θεραπεία μιας ολιστικής θεραπείας είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε άτομο, καθώς η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σώματος.

60 λεπτά


ΜΑΣΆΖ ΜΕ ΖΕΣΤΈΣ ΠΈΤΡΕΣ

Το μασάζ με ζεστές πέτρες είναι ένας τύπος θεραπείας μασάζ που περιλαμβάνει τη χρήση λείων, θερμαινόμενων πετρών. Ο θεραπευτής τοποθετεί τις καυτές πέτρες σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σας και μπορεί επίσης να κρατήσει τις πέτρες ενώ σας κάνει μασάζ. Η τοπική θερμότητα και το βάρος των λίθων ζεσταίνουν και χαλαρώνουν τους μύες, επιτρέποντας στον θεραπευτή να ασκεί βαθύτερη πίεση σε αυτές τις περιοχές χωρίς να προκαλεί ενόχληση. Η θερμότητα των λίθων χαλαρώνει τους μυς, επιτρέποντας βαθύτερο μασάζ με τη χρήση μέσης πίεσης. Οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν μασάζ με ζεστές πέτρες για τις ακόλουθες καταστάσεις: άγχος, αϋπνία, κατάθλιψη και πόνο στους μυς.

85 λεπτά

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Το cupping ή αλλιώς θεραπεία με βεντούζες είναι ένας τύπος εναλλακτικής θεραπείας που προέρχεται από την Κίνα. Περιλαμβάνει την τοποθέτηση βεντούζας στο δέρμα για να δημιουργηθεί αναρρόφηση. Η θεραπεία με βεντούζες αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή όπου τοποθετούνται.. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει την ένταση των μυών, που μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ροή αίματος και να βοηθήσει στην επισκευή των κυττάρων. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία νέων συνδετικών ιστών και στη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων στον ιστό.  Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις βεντούζες για να συμπληρώσουν τη φροντίδα τους για πολλές παθήσεις και καταστάσεις. Η θεραπεία συνδυάζεται με χαλαρωτικό μασάζ για να βοηθήσει το σώμα σας να ανακουφιστεί από τις σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις, Ενισχύει την κυκλοφορία, θερμαίνει το δέρμα και μαλακώνει τους ιστούς για να ανακτήσει την ελαστικότητα, καθώς επίσης μειώνει τη φλεγμονή

60 λεπτά
30 λεπτά


ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ

Το μασάζ με πουγκιά είναι μια ειδική μέθοδος θεραπείας μασάζ, η οποία παρέμεινε αμετάβλητη από την αρχή της περιόδου Ayutthaya. Τα ζεστά φυτικά σακουλάκια χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως ο πόνος στην πλάτη. Οι πόροι του δέρματος ανοίγουν από τη θερμότητα, επιτρέποντας στα αιθέρια έλαια από τα βότανα να θεραπεύουν το σώμα σε βαθύτερα επίπεδα. Συνδυάστε με διάφορες τεχνικές μασάζ όπως χαλαρωτικό μασάζ, ολιστικό μασάζ, ακόμη και θεραπευτικό μασάζ. Επίσης βοηθούν το σώμα να αυξήσει τη ροή ενέργειας, να βελτιώσει την κυκλοφορία, να χαλαρώσει τους μυς και να τονώσει τα νεύρα.

70 λεπτά
35 λεπτά


Ζήστε το μύθο της γιόγκα στη Σέριφο

Χαλαρώστε, αναπνεύστε και εισάγετε στο ιερό και την ενέργεια του νησιού. Stretch με γιόγκα στην παραλία, με επίκεντρο τη σωματική υγεία και την πνευματική ευεξία, δίπλα στους καταπραϋντικούς ήχους και τη μαγική αύρα της θάλασσας. Είτε είστε αρχάριος ή θέλετε να απολαύσετε τη Γιόγκα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, όλα είναι για εσάς με την Hara, πιστοποιημένη δάσκαλο γιόγκα (YogaWorks RYT 200Hrs), με κορυφαίες συναντήσεις γιόγκα σε ομάδες ή ιδιωτικές. Απολαύστε υπαίθριες μαθήματα που σας προσφέρουν εκπληκτική θέα στο καταγάλανο γαλάζιο του Αιγαίου και τον καθαρό αέρα των Κυκλάδων, μετατρέποντας τη Γιόγκα σε μια αναζωογονητική εμπειρία σε πολλά επίπεδα.

Hatha Yoga, Vinyasa-Flow, Strengthening Core, Stretching, Pranayama, Restorative και Kids Yoga είναι τα στυλ που μπορεί να θέλετε να επιλέξετε και να εστιάσετε περισσότερο.

Hara  παρέχει όλο τον εξοπλισμό, απλά φορέστε άνετα ρούχα που σας αρέσουν και ενώστε μαζί της για μια πραγματικά παρθένα, απόλυτα χαλαρωτική γιόγκα και ψυχαγωγικές διακοπές.

θα ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για τις υπηρεσίες