Διαμονή στην ΣέριφοΔωμάτια και Διαμερίσματα Indigo Studios στη Σέριφο

Για μια αξέχαστη διαμονή στην Σέριφο

Apartments

Διαμερίσματα

Όλα τα διαμερίσματα του Indigo στη Σέριφο είναι επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν άνετες, ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές. Κάθε διαμέρισμα και δωμάτιο έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και μοναδικό στυλ, ώστε να ταιριάζει στη αίσθηση και τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη. Τα διαμερίσματα αποτελούνται από 2 χώρους και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 άτομα.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν υπνοδωμάτιο με διπλό king-size κρεβάτι, καθιστικό με δύο χτιστούς καναπέδες/κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, ευρύχωρες βεράντες, κλιματισμό και internet σε κάθε δωμάτιο.

Το ξενοδοχείο Indigo Studios είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να απολαύσουν την μαγεία της Σερίφου σε ένα κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο περιβάλλον 40μ από την παραλία. (Τα κατοικίδια επιτρέπονται).


Superior Διαμερίσματα

Τα Superior διαμερίσματα του Indigo στη Σέριφο βρίσκονται στον πάνω όροφο με μερική θέα στην θάλασσα ή στην χώρα της Σερίφου. Είναι επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν άνετες, ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Κάθε διαμέρισμα και δωμάτιο έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και μοναδικό στυλ, ώστε να ταιριάζει στη αίσθηση και τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη. Τα διαμερίσματα αποτελούνται από 2 χώρους και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 άτομα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν υπνοδωμάτιο με διπλό king-size κρεβάτι, καθιστικό με δύο χτιστούς καναπέδες/κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, ευρύχωρες βεράντες, κλιματισμό και internet σε κάθε δωμάτιο.

Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να απολαύσουν την μαγεία της Σερίφου σε ένα κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον 40μ από την παραλία. (Τα κατοικίδια επιτρέπονται).

Superior Apartments


Double Rooms

Δίκλινα δωμάτια

Τα δίκλινα δωμάτια του Indigo Studios στη Σέριφο διαθέτουν δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, μπάνιο, τηλεόραση, internet, ψυγείο, κλιματισμό, ξεχωριστή είσοδο και βεράντα το κάθε ένα και άμεση πρόσβαση στον κήπο του ξενοδοχείου για μια ασύγκριτη διαμονή στη Σέριφο.

Ιδανικό για επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν την μαγεία της Σερίφου σε ένα κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο περιβάλλον 40μ από την παραλία. (Τα κατοικίδια επιτρέπονται).